Magnevit Professional

Orvosi és természetgyógyász rendelők,
sportolók,  sportorvosi rendelők, edzők, reflexológusok, masszőrök, gyógymasszőrök, wellness- és szépségszalonok, fitness-termek, kozmetikai szalonok számára ajánljuk.

LEGYEN ÖN IS PARTNERÜNK!

Magyarországon 17 éve ismert és használt a Magnevit Reflex duplamágneses elektroterápiás készülék és módszer. A módszer kidolgozása és oktatása magas szakmai elvárások szerint került kialakításra. Számos orvosi rendelőben, klinikán, sport-centrumban és szépségszalonban használják, mint rekreációs, stressz-oldó, bőrápoló, masszázs-kiegészítő, relaxációt és rehabilitációt biztosító lehetőséget. A visszajelzések rendkívül pozitívak.

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés előtti teendők: a megfelelő folyadék-bevitel fontos, ezért a a kezelés előtt tea vagy víz fogyasztása javasolt. A kezelés ideje alatt a telefonálást, nyugtalanító-zavaró körülményeket érdemes kizárni.

A kezelés ülő vagy fekvő pozícióban történik. A leginkább kedvelt a hát és a váll kezelése, melynek során a bőrrel közvetlenül kontaktusba kerülő duplamágneses kezelőfejeken keresztül érkező mágneses és elektroterápiás impulzusok az izmokat, idegeket enyhén stimulálják, ezáltal oldják a feszültséget, jóleső, nyugtató érzést biztosítanak.

 

A kezelőfejeket különböző pozíciókba helyezzük, jellemzően például a hát kezelésekor lentről felfelé haladva, a gerinc két oldalán párhuzamosan elhelyezve a kezelőfejeket, egy-egy ponton 5-8 perces kezelési időket biztosítva haladunk a gerinc mentén felfelé.

A teljes kezelés 40-60 percig tarthat. Ez idő alatt garantált az ellazulás: a páciens kellemes nyugalmi állapotba kerül, a hátán és a vállán lévő feszült izomcsomók kikerülnek a stresszes állapotból. Ez a nyugalmi állapot gyakran azt eredményezi, hogy a vendég jóízűen elalszik.

A módszert alkalmazhatjuk a háton kívül a has, a nyak, a vállak, a mellkas, a csípő, a lábak területén jelentkező fizikai problémák kezelésére is, valamint az arc- és testkezelések kiegészítésére is.

A fájdalomcsillapító hatás minden kezelés esetén azonnal érezhető, tapasztalható. A kezelést követően rövid pihenő és folyadék-fogyasztás, valamint az anyagcsere-folyamatok gyorsulása miatt a páciens felfrissülve, szinte megújulva távozik a kezelésről.

Az MH Egészségügyi Központ reumatológiai és fizioterápiás szakemberei szakmai fórumon osztották meg a kezelések során szerzett tapasztalataikat 2017. november 6-án.
Szakmai fórum

Arc- és bőr-kezelés, testkezelések

A kozmetikai és bőrfeszesítő, regeneráló, fogyást elősegítő, megereszkedett bőrt feszesítő kezelések is elérhetőek a Magnevit Reflex készülék és módszer által. Az adott területeken a mágneses kezelőfejekkel vagy stabil kezeléssel, vagy a fejek mozgatásával érjük el a kívánt eredményt.

A Magnevit Reflex készülék és módszer sokoldalúan hasznosítható, kozmetikai, testkezelő és fizikai állóképességet javító kezelés. A stressz-oldásban, a menedzser-betegségek kezelésében, kozmetikában, masszázs-kiegészítésben, rekreációban, balesetek, műtétek, sportsérülések utáni gyors felépülésben kiváló eredménnyel bizonyított.

A szervezet salakanyagoktól való megszabadításában, emésztési zavarokra gyakorolt jótékony hatásában is kiváló tapasztalatokra tettünk szert.

 

Kapcsolat

A technológia adott tehát. Amennyiben ki akarja próbálni, hogy az Ön egészségügyi problémájára, kellemetlen tüneteire megoldást tudunk-e nyújtani, forduljon Hozzánk bizalommal!

Saját és partnereink kezelőstúdióiban megfelelő ellátást és kezelést tudunk biztosítani, hogy jobban érezze magát

 

Címünk:

Medicina Egészségközpont
1121 Budapest, Budakeszi út 36/C

Dr Lázár Györgyi

Telefonszám: +36703417895

Email:

magnevitstudio1@gmail.com

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Elérhetőségeink

Dr Lázár Györgyi: +36703417895

1121 Budapest, Budakeszi út 36/C

Kérdése van? Írjon nekünk:

8 + 4 =